Haemme asiakasyrityksellemme Pihka Ravintolat Oy:lle salityöntekijää Helsinkiin. Työsuhde on osa-aikainen työvuoroa ollen noin 3–4 viikossa. Työn aloitus on heti tai sopimuksen mukaan.

Salityöntekijänä työskentelet lounasravintolan salin monipuolisissa tehtävissä vuoropäällikön parina. Etsimämme henkilö toimii tehtävässä iloisella asiakaspalveluasenteella ja toimeen tarttuvalla otteella. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen salin puolella työskentelystä, mutta oppimishaluinen asenne ratkaisee! Tehtävä edellyttää hygieniapassin.

Pihkan Vihreä pöytä on poikkeuksellisen kattava, täynnä raikkaita sesongin kasviksia ja salaatteja. Pääruokina tarjolla on vaihtuva valikoima liha-, kala- ja kasvisruokia. Suosimme läheltä tulevaa ja monet raaka-aineemme matkaavat lautasille tutuilta lähituottajilta. www.pihka.fi

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kerromme mielellämme tehtävästä lisää, otathan yhteyttä Mira Hallikainen puh. 050 435 0210, mira.hallikainen@ohp.fi    

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Uusimaa, Helsinki

Haku alkaa:
28.09.2022

Haku päättyy:
06.12.2022