Kanavan Kruunu

Salityöntekijä

Päijät-Häme, Asikkala

Julkaistu 23.01.2024

Sulkeutuu 14.04.2024

Hae paikkaa

Lisätietoja antaa

Joonas Luotonen

Myyntipäällikkö (Osuma Turva, Helsinki, Tampere)

040 718 6733 joonas.luotonen@ohp.fi

Salityöntekijä

Haemme Vääksyyn asiakasyrityksellemme Kanavan Kruunulle salityöntekijöitä määräaikaiseen työsuhteeseen kesälle 2024. Työt alkavat sopimuksen mukaan touko-kesäkuun aikana ja kestävät elokuun loppuun. Työ on kokoaikainen juhannuksesta elokuun loppuun, mutta myös osa-aikaisena työskentely tuona aikana on mahdollista. Tehtävän palkka on neuvoteltavissa nojaten aiempaan kokemukseesi. 

Salityöntekijänä palvelet kesäisessä miljöössä ravintolaan saapuvia asiakkaita tehden tarjoilua ja anniskelua. Voit hyvin olla asiakaspalveluhenkinen tarjoilijan uraasi aloitteleva tekijä, mutta etsimme myös itsenäiseen työhön pystyviä ammattilaisia. Tehtävässä tärkeintä on reipas ja itseohjautuva työote, hyvät tiimityö- ja asiakaspalvelutaidot ja kyky työskennellä ajoittain kiireenkin keskellä. Tehtävä edellyttää anniskelupassin. 

Kanavan Kruunu sijaitsee viehättävän Vääksyn kanavan varrella ja ravintola itsessään on rakennettu vanhaan, upeasti kunnostettuun rakennukseen, joka on osa paikallista historiaa. Kanavan Kruunun missio on tarjota loistavaa ruokaa, juomaa ja elämyksiä – paikallisella twistillä.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi pian Osuman nettisivuilla olevalla lomakkeella tai kysy lisätietoja. Järjestämme tarvittaessa majoituksen.

Lisätietoja rekrytoinnista antaa: Joonas Luotonen, p. 040 718 6733, joonas.luotonen@ohp.fi

Hae paikkaa
Jätä tietosi