Haemme asiakasyrityksillemme Tahkovuorelle sesonkityöntekijöitä eri tehtäviin talvikaudelle 2023–2024. Työt alkavat sopimuksen mukaan sesongin alkaessa, ja työsuhteen kesto on neuvoteltavissa. Työtunnit määräytyvät työnkuvasi sekä asiakasyrityksiemme tarpeen mukaan – useampia työtehtäviä yhdistämällä sinulla on mahdollisuus isoihin tuntimääriin.

Työnkuvasi on rakennettavissa osaamisesi mukaan niin kiinteistönhoidon (lumityöt ja pienet huoltotyöt), siivouksen (majoituskohteet ja liiketilat), rinnetöiden ja ohjelmapalveluiden tehtävistä. Työtä on tarjolla myös ravintola-alalla. Tehtävästä riippuen tuntipalkkasi on noin 12–15 €/h välillä.

Työ soveltuu hyvin esimerkiksi opiskelijoille viikonloppupainotteisuuden vuoksi, mutta vuoroja on myös arkipäivisin. Sesongissa pääset kerryttämään monipuolista työkokemusta vilkkaassa ympäristössä. Käyttöösi saat myös Tahkon alueen henkilökuntaedut.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi Osuman nettisivuilla olevalla lomakkeella. Kerro hakemuksellasi, mistä tehtävistä olet kiinnostunut ja milloin olet käytettävissä. Olemme sinuun yhteydessä sopivan työn löytyessä.

Lisätietoja antaa Tomi Ikonen, p. 044 750 7187, tomi.ikonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Nilsiä

Haku alkaa:
29.08.2023

Haku päättyy:
29.10.2023