Tervetuloa täydentämään iloista tiimiämme hyvän energian lähteille! Spa Hotel Runnin luonnonläheinen miljöö kutsuu viihtymän ja nauttimaan elämäsi parhaista hetkistä.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Spa Hotel Runniin määräaikaisiin työsuhteisiin siivoojaa, kokkia ja vastaanottovirkailijaa. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, ja pääset itse vaikuttamaan työvuorojesi määrään. Töitä on tarjolla alustavasti kesän yli, mutta pidämme mielellämme hyvistä tekijöistä kiinni pidempäänkin.

Siivoojalle katsomme eduksi aiemman kokemuksen hotellisiivouksesta, mutta reipas ja täsmällinen työote ovat tärkeimpiä tehtävissä onnistumiseksi.

Kokin työssä edellytämme hygieniapassia ja alan aiempaa kokemusta tai koulutusta. Runnilla loihditaan sekä monipuolista aamiaista että houkuttelevia à la carte-annoksia, joten monipuolinen kokemus on eduksesi.

Vastaanottovirkailijalle katsomme eduksi Hotellinx Cloud-järjestelmän osaamisen sekä aiemman kokemuksen vastaanotossa työskentelystä. Hyvä ote asiakaspalveluun on kuitenkin tehtävässä menestymisen kannalta tärkeintä.

Pitkän historian omaava, lokakuussa uudistuneena avautunut Spa Hotel Runni tarjoaa jälleen monipuolisia elämyksiä viihteen, hyvinvoinnin, mystiikan ja lomanostalgian parissa. Palveluihimme kuuluvat majoitukset, makunautinnot, kylpylähoidot sekä erilaiset tapahtumat ja aktiviteetit, ja haluamme sinut osaksi tiimiämme hyvän energian tuottamiseksi! Pääset tutustumaan yritykseen tarkemmin osoitteessa: www.spahotelrunni.fi

Jätä hakemuksesi pian nettisivuillamme olevalla lomakkeella, ja kerrothan hakemuksellasi, mistä roolista olet kiinnostunut. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävistä antaa Lauri Jalkanen, p. 044 214 3997, lauri.jalkanen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Iisalmi

Haku alkaa:
07.04.2022

Haku päättyy:
07.06.2022