Haemme asiakasyrityksellemme siivoojia/laitoshuoltajia erilaisiin kohteisiin ja vaihteleviin työtehtäviin. Tehtäviä on tarjolla seuraavilla alueilla: Juankoski, Riistavesi, Vehmersalmi, Kaavi ja Tuusniemi, joten kerrothan meille, missä haluat työskennellä.

– Työsuhteita on tarjolla tarvittaessa töihin kutsuttavasta pidempiin määräaikaisuuksiin
– Työskennellä voit oman toiveesi ja käytettävyytesi mukaisesti, sekä haluamissasi kohteissa
– Töiden aloitus on tarpeen mukaan tammikuun 2023 alusta alkaen

Siivoojana/laitoshuoltajana vastaat erilaisten tilojen puhtaudesta ja siivouspalveluihin liittyvästä asiakaspalvelusta. Asiakasyrityksellämme on useita kohteita, kuten kouluja, päiväkoteja, toimistoja sekä perusterveyden- ja sairaalaympäristöjä, joiden siisteydestä ja puhtaudesta vastataan niin ylläpito- kuin perussiivouksilla.

Hakemamme henkilö on oma-aloitteinen, sekä omaa huolellisen ja reippaan työskentelyotteen. Edellytämme tehtäviin joko alaan soveltuvaa tutkintoa tai vähintään yhden (1) vuoden kokemusta puhtausalan työtehtävistä.

Asiakasyrityksemme tuottaa ympäri Pohjois-Savon laadukkaita palveluita arjen kumppanina, kuten ruoka-, puhtaus- ja välinehuollon palveluita, sekä kiinteistötekniikan ja kiinteistöjen ylläpidon ja logistiikan palveluja. Työkavereiksesi saat tekemisen meiningillä varustetun työyhteisön ja mahdollisuuden työskennellä joustavasti sinulle parhaiten sopien.

Tehtäviä on tarjolla eri taitotasoisille ja taustaisille tekijöille, joten ethän epäröi jättää hakemustasi! Kerro meille minkälaista kokemusta sinulla on ja millaisissa kohteissa haluat työskennellä, niin löydämme yhdessä sinulle sopivimman tehtävän.

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian nettisivuillamme olevalla lomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävistä antaa Jani Lindqvist 050 565 9987, jani.lindqvist@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Juankoski, Kaavi, Tuusniemi

Haku alkaa:
24.11.2022

Haku päättyy:
12.12.2022