Haemme asiakasyrityksellemme siivoojaa/laitoshuoltajaa erilaisiin kohteisiin tarvittaessa töihin kutsuttavaan työsuhteeseen. Työkohteet sijaitsevat Pielaveden alueella. Työt ovat lähinnä kiireapuna ja sijaisena toimimista. 

Siivoojana/laitoshuoltajana vastaat erilaisten tilojen puhtaudesta ja siivouspalveluihin liittyvästä asiakaspalvelusta. Asiakasyrityksellämme on useita kohteita, kuten kouluja, päiväkoteja, toimistoja sekä perusterveyden- ja sairaalaympäristöjä, joiden siisteydestä ja puhtaudesta vastataan niin ylläpito- kuin perussiivouksilla.

Hakemamme henkilö on oma-aloitteinen sekä omaa huolellisen ja reippaan työskentelyotteen. Edellytämme tehtäviin joko alaan soveltuvaa tutkintoa tai vähintään yhden (1) vuoden kokemusta puhtausalan työtehtävistä.

Asiakasyrityksemme tuottaa ympäri Pohjois-Savon laadukkaita palveluita arjen kumppanina, kuten ruoka-, puhtaus- ja välinehuollon palveluita, sekä kiinteistötekniikan ja kiinteistöjen ylläpidon ja logistiikan palveluja. Työkavereiksesi saat tekemisen meiningillä varustetun työyhteisön ja mahdollisuuden työskennellä joustavasti sinulle parhaiten sopien.

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian nettisivuillamme olevalla lomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävistä antaa Jani Lindqvist 050 565 9987, jani.lindqvist@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Pielavesi

Haku alkaa:
31.08.2023

Haku päättyy:
12.10.2023