Haemme asiakasyrityksellemme Hotel & Nature Resort Koskisydämeen siivoojia toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin Tervoon. Työt pääsee aloittamaan heti, ja työ on kokoaikainen, mutta halutessasi voit työskennellä myös tarvittaessa töihin kutsuttavana. Joustoa tuo myös tarjoamamme majoitusmahdollisuus. Palkat ovat neuvoteltavissa nojaten aiempaan kokemukseesi.

Siivoojana työskentelet niin majoitustilojen kuin yleisten tilojen, kuten vastaanoton ja ravintolan ylläpitosiivouksessa. Hakemamme henkilö on oma-aloitteinen ja omaa huolellisen työskentelyotteen. Toivomme hakijalta aiempaa kokemusta siivoojan työstä ja katsomme eduksi alan koulutuksen. 

Koskisydän on hyvien kulkuyhteyksien päässä sijaitseva ympärivuotinen kohde, joka tarjoaa luontokokemuksia, aktiviteetteja ja rauhaa uniikilla tavallaan historiallisesti merkittävässä ympäristössä.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi pian Osuman nettisivuilla olevalla lomakkeella tai kysy lisätietoja. Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja antaa Jussi Torvinen, p. 044 327 1413, jussi.torvinen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Tervo

Haku alkaa:
19.09.2023

Haku päättyy:
01.10.2023