Haemme asiakasyrityksellemme siivoojia eri kestoisiin työsuhteisiin Kuopioon. Työtuntien määrä ja työsuhteen pituus on neuvoteltavissa tilanteeseesi sopivaksi, sillä tekijöitä tarvitaan niin lyhyempiin sijaisuuksiin kuin pidempiaikaisesti. Työt alkavat sopimuksen mukaan, mahdollisesti pikaisellakin aikataululla. Aloitat työskentelyn Osuman kirjoilla, ja myöhemmin sinulla on mahdollisuus siirtyä asiakasyrityksemme omaksi työntekijäksi. Palkka pohjautuu kiinteistöpalvelualan työehtosopimukseen, mutta on neuvoteltavissa nojaten aiempaan kokemukseen.

Työtä on monipuolisesti kiinteistönhoidon siivoustehtävissä, kuten porrassiivouksessa, toimistosiivouksessa ja peruspesuissa. Jotta liikkuminen kohteesta toiseen onnistuu, tehtävä edellyttää B-ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuuden. Kohteisiin perehtyminen ja asiakaskohteissa työskentely edellyttää suomen kielen taitoa. Katsomme eduksi aiemman siivouskokemuksen tai alan koulutuksen, mutta voit olla myös urasi alkuvaiheilla, mikäli olet alasta kiinnostunut ja omaat hyvää siivoussilmää!

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi pian nettisivuillamme olevalla lomakkeella tai kysy lisätietoja. Haastattelemme jo hakuaikana.

Lisätietoja antaa Jani Lindqvist, 050 565 9987, jani.lindqvist@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Kuopio

Haku alkaa:
17.08.2023

Haku päättyy:
12.10.2023