Oletko eräilystä ja metsästyksestä kiinnostunut asiakaspalvelun ammattilainen?

Haemme Oy Carlsonille rautakauppaan Varkauteen sport-/erämyyjää suorarekrytointina toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työn aloitus on heti / sopimuksen mukaan ja työ on kokoaikatyötä.

Sport- ja erämyyjänä:

Työskentelet urheilu-, outdoor-, erä- ja metsästysosastolla. Tehtävänkuvaasi kuuluu urheiluvaate- ja välinemyynti sekä erä- ja metsästystuotevalikoiman myynti kuten retkeilytarvikkeet, aseet ja erävaatteet. Autat asiakkaita löytämään juuri heille sopivat tuotteet ja ratkaisut tarjoamalla asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua. Tarvittaessa palvelet asiakkaita myös kodintekniikkaosastolla.

Tehtävässä menestyminen edellyttää metsästyksen tai ampumaharrastuksen kokemusta ja voimassa olevia aselupia. Sinulla on valmius suorittaa asemyyntiluvat. Etsimämme henkilö on ulospäinsuuntautunut persoona, oma-aloitteinen ja asiakaspalvelutyö on sinulle luontevaa. Aiemmasta työkokemuksesta myyntityön parissa on ehdottomasti etua. Eduksi katsomme urheiluvälinepuolen- ja kodintekniikan tuntemuksen, mutta tärkeintä on halu ja kyky oppia ja kehittyä.

Oy Carlson – suomalainen perheyritys. Oy Carlson on vuonna 1859 perustettu vähittäis- ja tukkukaupan yritys. Asiantuntevasta palvelustaan tunnettu Carlson tarjoaa työpaikan lähes 300:lle kaupan ammattilaiselle. Yhtiön pääkonttori ja kotipaikka on Kuopiossa. www.carlson.fi

Tarjoamme vastuullisen ja monipuolisen työn viihtyisässä ja huumorintajuisessa työyhteisössä, jossa osaamistasi arvostetaan.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian nettisivuillamme olevalla lomakkeella, mikäli koet olevasi etsimämme henkilö. Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Riina Vauhkonen puh. 050 476 3444, riina.vauhkonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Varkaus

Haku alkaa:
11.06.2021

Haku päättyy:
25.06.2021