Haemme suorarekrytointina suuhygienistiä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Ylä-Savon SOTE kuntayhtymälle. Työsuhde on sopimuksen mukaan joko kokoaikainen tai osa-aikainen ja työajat ovat sovittavissa joustavasti klo. 7.00–18.00 välille. Sopimuksen mukaan voit työskennellä joko Iisalmen, Kiuruveden, Vieremän tai Sonkajärven toimipisteellä.

Suuhygienistin työtehtävät yksiköissämme ovat itsenäistä ja monipuolista vastaanottotyötä. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, sekä oma-aloitteista työotetta. Sinulla on hyvät asiakaspalvelutaidot ja työskentelet positiivisella otteella asiakkaiden parissa. Tehtävään katsomme eduksi monipuolisen työkokemuksen suuhygienistin tehtävistä sekä kokemusta oikomishoidon toteuttamisesta.

Hakijoilta edellytämme laillistettua hammashuoltajan tai suuhygienistin tutkintoa. Tehtävässä edellytetään tartuntalain 48§ ja 48a§ mukaista rokotussuojaa. Tehtävään valitun henkilön on ennen työsopimussuhteen vastanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn nykyaikaisessa ja viihtyisässä työympäristössä mukavien kollegoiden seurassa. Työnantaja tarjoaa sinulle hyvät työterveyshuollon palvelut, työntekijäedut sekä e-passi-saldoa työhyvinvoinnin ja työkyvyn tukemiseksi.

Pohjois-Savon kuntien sosiaali- ja terveystoimen, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palvelut siirtyvät Pohjois-Savon hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. Pohjois-Savossa on sen jälkeen yksi toimija, joka huolehtii sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Kuntien ja kuntayhtymien sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen henkilöstö siirtyy hyvinvointialueelle vuoden 2023 alussa ns. vanhoina työntekijöinä. Myös tämä avoinna oleva tehtävä siirtyy 1.1.2023 Pohjois-Savon hyvinvointialueelle. Pohjois-Savon hyvinvointialueella tulee olemaan noin 12 500 työntekijää.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme olevalla lomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Osuma Henkilöstöpalvelut Jani Lindqvist puh. 050 565 9987, jani.lindqvist@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Iisalmi, Kiuruvesi, Sonkajärvi, Vieremä

Haku alkaa:
17.06.2022

Haku päättyy:
03.07.2022