Haemme suorarekrytointina Gebwell Oy:lle taloussihteeriä määräaikaiseen työsuhteeseen Leppävirran toimipisteelle. Työn aloitus on toukokuussa tai sopimuksen mukaan ja työsuhde kestää elokuulle 2023.

Taloussihteerinä päätehtäviisi kuuluu ostolaskujen käsittely sekä kirjanpidon avustavat tehtävät. Työskentelet osana nelihenkistä taloushallinnon tiimiä ja teet yhteistyötä laajasti organisaation eri toimintojen kanssa.

Odotamme hakijalta tehtävään soveltuvaa kaupallista koulusta sekä vähintään 1–3 vuoden työkokemusta taloushallinnon tehtävistä. Arvostamme itsenäistä ja tarkkaa työotetta sekä hyviä yhteistyötaitoja ja kykyä kommunikoida tarvittaessa myös englannin kielellä. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle työn, jossa pääset kehittymään alasi ammattilaiseksi osana kasvavaa kansainvälistä organisaatiota.

GEBWELL – Kohti puhtaampaa tulevaisuutta

Maailmaa ei muuteta yksin. Eikä puheilla. Puhtaampi tulevaisuus syntyy teoilla, jotka tehdään yhdessä. Ratkaisu kerrallaan. Meidät tunnetaan yrityksenä, jonka lämpöpumppu- ja kaukolämpötuotteista voi nauttia hyvällä omallatunnolla.

Kotipaikkamme on Leppävirralla, Pohjois-Savossa. Täältä meidän on hyvä katsoa maailmalle ja tehdä joka päivä töitä sen eteen, että ihmiset saisivat nauttia myös jatkossa puhtaasta luonnosta ja luonnollisesta lämmöstä.

Yhdessä Suomessa, Puolassa ja Ruotsissa sijaitsevien tytäryhtiöidemme kanssa muodostamme Gebwell konsernin. Työllistämme kolmessa maassa noin 250 henkilöä ja liikevaihtomme on 42 miljoonaa euroa. Tule sinäkin tekemään kanssamme puhtaampaa tulevaisuutta!

Voit tutustua yritykseen lisää osoitteessa: https://gebwell.fi/

Jätähän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tomi Ikonen, 044 750 7187, tomi.ikonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Leppävirta

Haku alkaa:
12.05.2022

Haku päättyy:
29.05.2022