Haemme asiakasyrityksellemme ravintola Hillsidelle tapahtumatyöntekijöitä Nilsiän Louhosareenalla järjestettäviin tapahtumiin. Työn aloitus on heti tai sopimuksen mukaan ja töitä on tarjolla heinäkuun loppuun saakka.

Hakemamme henkilöt ovat iloisia, oma-aloitteisia ja hyvät vuorovaikutustaidot omaavia tiimipelaajia. Eduksi katsomme aikaisemmin kerrytetyn työkokemuksen ja hygieniapassin. Kuitenkin tehtävissä oppimishaluinen ja reipas asenne ratkaisevat, joten ethän epäröi jättää hakemustasi.

Ravintola Hillside on monipuolinen ravintola, joka tarjoilee ruokaa aamiaisesta sesonkien mukaan vaihtuvia á la carte -annoksiin, sekä järjestää vaivattomasti myös isot ja pienet juhlat, sekä ryhmäruokailut. Louhosareena on Nilsiässä entiseen kvartsikivilouhokseen valmistunut monien erilaisten tapahtumien paikka, tarjoten hienon tapahtumakesän 2022!

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian nettisivuillamme olevalla lomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä! 

Jos kaipaat tehtävästä lisätietoja, otathan yhteyttä Jani Huttunen puh. 050 307 9337, jani.huttunen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Nilsiä

Haku alkaa:
07.06.2022

Haku päättyy:
12.07.2022