Haemme asiakasyrityksellemme tarjoilijaa Coyote Bar & Grill -ravintolaan Lempäälään. Sopimuksen mukaan voit työllistyä toistaiseksi voimassa olevaan tai määräaikaiseen työsuhteeseen. Töitä on tarjolla sopimuksen mukaan osa-aikaisesti (tuntimäärä neuvoteltavissa). Työt alkavat sopimuksen mukaan, mahdollisesti pikaisellakin aikataululla.

Coyote Bar & Grill tarjoaa amerikkalaishenkistä ruokaa isoina annoksina. Legendaaristen burgereidemme lisäksi laajalla listallamme on tarjolla muun muassa raikkaita salaatteja ja tuhteja pihvejä! Sticky Wingers on siipiravintola, jollaista ei ole Suomessa ennen nähty! Wingers suosii aitoa tunnelmaa, aitoa valmistustapaa, tuoreita raaka-aineita ja aitoja makuja. Tutustu ravintolaan lisää osoitteessa: www.coyotestickywingers.fi

Tarjoilijaksi etsimämme henkilö omaa iloisen ja positiivisen otteen työskentelyyn sekä hyvät asiakaspalvelutaidot. Toivomme sinulla olevan aikaisempaa kokemusta tarjoilutehtävistä sekä reipasta asennetta. Tehtävä edellyttää hygieniapassin sekä alkoholipassin.

Jätä hakemuksesi pian Osuman nettisivuilla olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Joonas Luotonen puh. 040 718 6733, joonas.luotonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pirkanmaa, Lempäälä

Haku alkaa:
05.07.2023

Haku päättyy:
08.10.2023