Haemme asiakasyrityksellemme Edvin Pizza Napoletanaan à la carte -tarjoilijoita Espooseen. Työtunteja on tarjolla yhdelle henkilölle 90 h/3vko ja lisäksi yhdelle tai kahdelle henkilölle 24-45 h/3vko. Työaikasi sijoittuvat ke-la iltoihin. Tehtävän palkka on sovittavissa nojaten aiempaan kokemukseesi.

Tarjoilijana palvelet asiakkaita à la carten parissa ja varmistat heille positiivisen asiakaskokemuksen. Toivomme, että omaisit jo hieman AC-kokemusta. Odotamme, että olet asiakaspalveluhenkinen sekä omaat positiivisen ja joustavan asenteen. Tehtävä edellyttää hygieniapassin, ja eduksi katsomme alan koulutustaustan.

Edvinin toiminnan kulmakivenä on omaan hapanjuureen leivotut artesaanipizzat, jotka paistuvat avotulella puupoltteisessa kiviuunissa. Menusta pizzojen lisäksi löytyy alku- ja jälkiruokia, mm. modernisoitu versio vitello tonnatosta tai klassikoita kuten tarte tatin. Tutustu ravintolaan lisää osoitteessa: www.edvinpizza.fi

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi pian Osuman nettisivuilla olevalla lomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana.

Haluatko kuulla tehtävästä lisää? Lisätietoja antaa Joonas Luotonen, p. 040 718 6733, joonas.luotonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Uusimaa, Espoo

Haku alkaa:
08.05.2023

Haku päättyy:
04.06.2023