Haemme asiakasyrityksellemme ravintola Isä Camilloon tarjoilijoita ja baarimestareita kesäkaudeksi 2023!

Tarjoilijana takaat asiakkaille huolettoman asiakaskokemuksen ja pysähdyksen arjen keskellä a la carten parissa! Olet etsimämme henkilö, mikäli omaat aurinkoisen asiakaspalveluasenteen ja toimeen tarttuvan työskentelyotteen, sekä olet jo kerryttänyt osaamista tarjoilutehtävistä. Eduksi katsomme hygieniapassin.

Baarimestarina palvelet asiakkaita niin ravintolan sisällä kuin aurinkoisella kesäterassilla kylmien juomien parissa! Toiminnallasi varmistat asiakkaille huolettoman asiakaskokemuksen ja olet kuin kotonasi tiskin takana. Odotamme aikaisempaa kokemusta baarityöskentelystä, cocktail -osaamista sekä anniskelupassia. 

Työtunteja on tarjolla baarimestarilla vähintään 90h/3vko ja tarjoilijalla 60–90h/3vko. Aloitus on kauden alkaessa toukokuusta eteenpäin ja vaikka haemme tiimin vahvistuksia kesälle, on sinun mahdollista jatkaa työskentelyä myös kesän jälkeen.

Tutustu tuleviin työkavereihisi ja Ravintolamestarin kohteisiin osoitteessa: www.ravintolamestarit.net

Tarjoamme sinulle käyttöösi Ravintolamestareiden hyvät henkilökuntaedut, kuten ePassin käyttöösi työsuhteesi ajaksi. Töitä tehdään tiiminä vastuullisesti, sydämellä ja ennen kaikkea yhdessä!

Mikäli kiinnostuit tehtävistä, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kerromme mielellämme tehtävistä lisää, otathan yhteyttä Lauri Jalkanen puh. 044 214 3997, lauri.jalkanen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Kuopio

Haku alkaa:
09.02.2023

Haku päättyy:
02.04.2023