Oletko jo osaamista kerryttänyt sali- tai baarityöntekijä? Onnistuuko sinulla a la carten tarjoilu tai cocktailien näyttävä valmistus? Tule kesäksi Periscopen vahvuuksiin!

Haemme asiakasyrityksellemme Periscopelle tarjoilijoita ja baarimestareita kesäksi 2023. Työt alkavat touko – kesäkuussa sopimuksen mukaan ja töitä riittää pitkälle elokuun loppuun asti. Hyvällä tekijällä on myös mahdollisuus jatkaa töitä kesän jälkeen. Sinulla on mahdollisuus työskennellä osa- tai kokoaikaisesti.

Haemme henkilöitä, joilla on jo kerrytettyä kokemusta salin serviiseissä tai baaritiskin takana työskentelystä. Arvostamme intohimoa loistavan asiakaskokemuksen tuottamiseen, hyviä vuorovaikutustaitoja ja intoa oppia alati uutta. Katsomme eduksi alan koulutuksen sekä anniskelupassin. Tehtävät edellyttävät hygieniapassia.

Tarjoamme sinulle upeat puitteet työskennellä Ratinan huipulla ikimuistoisten elämysten ja ammattitaitoisen tiimin ympärillä.

Periscope tarjoaa vahvalla ammattitaidolla ja sydämellä alusta loppuun saakka käsityönä valmistettua herkullista ruokaa ja rennon viihtyisää tunnelmaa. Kauppakeskus Ratinan huipulla sijaitsevasta ravintolasta avautuvat vaikuttavat näköalat kaupungin ja Pyhäjärven ylle.

Pääset tutustumaan tarkemmin ravintolaan ja sen ainutlaatuisiin maisemiin osoitteessa: www.ravintolaperiscope.fi

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi pian ja liity mukaan rentoon ja dynaamiseen porukkaan! Haastattelemme jo hakuaikana.

Kerromme mielellämme tehtävästä lisää, otathan yhteyttä Joonas Luotonen puh. 040 718 6733, joonas.luotonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pirkanmaa, Tampere

Haku alkaa:
03.03.2023

Haku päättyy:
22.03.2023