Haemme asiakasyrityksellemme tarjoilijoita ja baarimikkoja Espoossa sijaitsevaan Haukilahden Helmi -ravintolaan määräaikaiseen työsuhteeseen kesälle 2022. Työ on kokoaika- tai osa-aikatyötä sopimuksen mukaan. Palkkaus on sopimuksen mukaan. Työn aloitus on toukokuussa. Pidämme mielellämme hyvistä tekijöistä kiinni, joten sinulla on mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Tarjoilijana palvelet asiakkaita à la carten parissa ja varmistat heille huolettoman asiakaskokemuksen. Sinun ei tarvitse olla tarjoilun ammattilainen, mutta toivomme sinulta jo jonkin verran kokemusta tarjoilutehtävistä. Tehtävä edellyttää hygieniapassia. Eduksi katsomme alan koulutustaustan.

Baarimikkona toivomme sinun olevan kuin kotonasi tiskin takana, sinulla ollen jo jonkin verran kokemusta baarityöskentelystä sekä intoa kehittyä. Tehtävä edellyttää hygieniapassia. Katsomme eduksi anniskelupassin, tarvittaessa valmiuden hypätä tarjoilutehtäviin sekä alan koulutustaustan.

Sikke Sumarin luotsaama Espoon merenrannalla sijaitseva Haukilahden Helmi -ravintola on täysin remontoitu ravintolarakennus toivottaen vieraat maistelemaan sekä maan että meren helmiä monipuolisesti ja vaihtelevasti, sillä lista elää ja hengittää sesonkien ja merituulienkin mukaan. Tutustu ravintolaan lisää osoitteessa: www.haukilahdenhelmi.fi

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kerromme mielellämme lisää! Lisätietoja tehtävästä antaa Jani Huttunen puh. 050 307 9337, jani.huttunen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Uusimaa, Espoo

Haku alkaa:
25.04.2022

Haku päättyy:
25.05.2022