Haemme asiakasyrityksellemme tarjoilijoita ja kokkeja ravintolaan Coyote Bar & Grill / Sticky Wingers.  Sopimuksen mukaan voit työllistyä toistaiseksi voimassa olevaan tai määräaikaiseen työsuhteeseen. Töitä on tarjolla kokoaikaisesti, mutta voit tehdä tunteja itsellesi sopivan verran. Työn aloitus on sopimuksen mukaan, mahdollisesti nopeallakin aikataululla.

Coyote Bar & Grill tarjoaa amerikkalaishenkistä ruokaa isoina annoksina. Legendaaristen burgereidemme lisäksi laajalla listallamme on tarjolla muun muassa raikkaita salaatteja ja tuhteja pihvejä! Sticky Wingers on siipiravintola, jollaista ei ole Suomessa ennen nähty! Wingers suosii aitoa tunnelmaa, aitoa valmistustapaa, tuoreita raaka-aineita ja aitoja makuja.

Tutustu meihin lisää osoitteessa: www.coyotestickywingers.fi

Tarjoilijaksi etsimämme henkilöt omaavat iloisen ja positiivisen otteen työskentelyyn sekä hyvät asiakaspalvelutaidot. Toivomme sinulla olevan aikaisempaa kokemusta tarjoilutehtävistä tai reipasta ja oppimishaluista asennetta! Tehtävä edellyttää hygieniapassin ja eduksi katsomme alan koulutuksen.

Kokiksi etsimillämme henkilöillä toivomme olevan alan kokemusta, intohimoa hyvään ruokaan sekä motivaatiota oppia työssä. Työnkuva edellyttää hygieniapassia ja katsomme eduksi alan koulutuksen.

Jätäthän hakemuksesi pian nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Joonas Luotonen puh. 040 718 6733, joonas.luotonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pirkanmaa, Lempäälä

Haku alkaa:
14.06.2022

Haku päättyy:
21.07.2022