Etsimme asiakasyrityksellemme Ravintola HSS Restaurantiin tarjoilijoita ja kokkeja määräaikaiseen työsuhteeseen kesäsesonkiin 2022 Helsinkiin. Työn aloitus on heti tai sopimuksen mukaan ja töitä saat tehdä juuri sen verran kuin sinulle sopii. Kulkeminen saarelle tapahtuu yhteyslautalla, jonka matkustuskulut työnantaja tarjoaa.

Oletpa uraasi aloitteleva tai jo kokeneemman taustan omaava kokki, tarjoilukokemusta enemmän tai vähemmän osaava tekijä, tai muuten vain alasta kiinnostunut nouseva kyky, etsimme juuri sinua! Haemme tiimiimme hyvät vuorovaikutustaidot, ripeän työotteen ja aurinkoisen asenteen omaavia henkilöitä. Tehtävät edellyttävät hygieniapassia. Eduksesi katsomme ravintola-alan alan koulutuksen.

HSS Restaurant on kesäravintola Helsingin edustalla sijaitsevalla Liuskasaarella, jossa pääset nauttimaan merellisestä Helsingistä auringonpaisteen ja purjehdusharrastajien ympäröimänä. Tutustu saaren mahdollisuuksiin ja ravintolaan osoitteessa: www.helsinkisailing.com

Jätäthän hakemuksesi pian ja liity kesäksi mukaan iloiseen tiimin joukkoon näköalapaikalle Helsingin edustalla! Haastattelemme jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Kerrothan hakemuksellasi mihin tehtävään haet.

Kerromme mielellämme tehtävästä lisää, otathan yhteyttä Jani Huttunen puh. 050 307 9337, jani.huttunen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Uusimaa, Helsinki

Haku alkaa:
20.06.2022

Haku päättyy:
06.07.2022