Haemme asiakasyrityksellemme Panimo Pub & Á la Carteen tarjoilijoita ja kokkeja Leville. Työn aloitus on heti tai sopimuksen mukaan syksyn aikana. Sinulle sopien voit työllistyä joko toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen tai talvikauden ajaksi määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ on kokoaikatyötä.

Panimo on tunnettu pubin hyvästä olut- ja juomavalikoimastaan, rennon tunnelman, hyvän ruoan ja keskeisen sijainnin lisäksi. Meillä viihtyvät kaikenikäiset asiakkaat nuorista varttuneisiin – yhdistävänä tekijänä on rakkaus hyvään ruokaan ja juomaan. Tarjoamme monipuolisen à la carten ja hyvän valikoiman viinejä. Löydät meidät Levin ytimestä, tutulta paikalta pääkadulta.

Kiinnostuitko? Tutustu lisää yritykseen osoitteessa: www.levinpanimo.fi

Tarjoilijaksi á la carten pariin etsimme tekijöitä, joka on kuin kotonaan niin asiakkaiden kanssa kuin tiskin takana. Pystyt tekemään iloisella asiakaspalveluasenteella juomatarjoilua sekä pärjäät kiireenkin keskellä.

Kokiksi etsimme tekijöitä, joilla on motivaatiota ja intoa työtehtäviään kohtaan. Voit olla myös urasi alkuvaiheessa, sillä saat tehtävään perehdytyksen. Tehtävässä asenne ratkaisee ja toivomme, että sinulla on positiivinen ote tekemiseen! 

Tehtävät edellyttävät hygieniapassia ja katsomme eduksesi anniskelupassin. 

Tarjoamme sinulle työn huippuporukassa rennossa lappilaisessa ilmapiirissä!

Mikäli kiinnostuit, niin jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Mikäli haluat tiedustella tehtävästä lisää, olethan rohkeasti yhteyksissä Joonas Luotonen puh. 040 718 6733, joonas.luotonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Lappi, Kittilä

Haku alkaa:
14.06.2022

Haku päättyy:
21.07.2022