Etsimme asiakasyrityksellemme Ravintola Uunisaareen tarjoilijoita ja kokkeja määräaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Työn aloitus on sopimuksen mukaan, mahdollisesti nopeallakin aikataululla ja töitä saat tehdä juuri sen verran kuin sinulle sopii. Kulkeminen saarelle tapahtuu yhteyslautalla, jonka matkustuskulut työnantaja tarjoaa.

Oletpa uraasi aloitteleva tai jo kokeneemman taustan omaava kokki, tarjoilukokemusta enemmän tai vähemmän osaava tekijä, tai muuten vain alasta kiinnostunut nouseva kyky, etsimme juuri sinua! Haemme tiimiimme hyvät vuorovaikutustaidot, ripeän työotteen ja aurinkoisen asenteen omaavia henkilöitä. Tehtävät edellyttävät hygieniapassia. Eduksesi katsomme ravintola-alan alan koulutuksen.

Ravintola Uunisaari on viihtyisä ja tunnelmallinen ravintola historiallisessa tiilirakennuksessa kauniilla Uunisaarella Helsingin merimaisemissa. Tutustu ravintolaan lisää osoitteessa: www.uunisaari.fi

Jätäthän hakemuksesi pian ja liity kesäksi mukaan iloiseen tiimin joukkoon näköalapaikalle Helsingin edustalla! Haastattelemme jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Kerrothan hakemuksellasi mihin tehtävään haet.

Kerromme mielellämme tehtävästä lisää, otathan yhteyttä Jani Huttunen puh. 050 307 9337, jani.huttunen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Uusimaa, Helsinki

Haku alkaa:
08.07.2022

Haku päättyy:
15.08.2022