Hei sinä keikkatyöstä kiinnostunut tarjoilija! Haemme useisiin eri asiakasyrityksiimme tarjoilijoita keikkatyöhön pääkaupunkiseudun alueelle kevään ja kesän ajaksi.

Tarjolla on asiakkaiden tarpeen mukaisesti keikkana vuoroja silloin tällöin tai mahdollisesti myös pidempiä pätkiä. Palkkaus tehtäviin on sopimuksen mukaan osaaminen ja asiakkaan tarve huomioiden.

Tarjoilijana tehtävät vaihtelevat ravintolakohteen ja osaamisesi mukaisesti! Tärkeintä kohteen mukaan on halu luoda mieleenpainuvia asiakaskokemuksia hyvän ruuan äärellä. Olet avainasemassa varmistamassa ravintolan asiakkaiden viihtyvyyden.

Odotamme sinulta osaamisesta esimerkiksi a la carte -tarjoilusta, tilaisuuksissa toimimisesta tai baarissa työskentelystä. Tehtävät edellyttävät suomen kielen osaamista sekä hygienia- ja anniskelupassia.

Työssä tärkeintä on positiivinen mieli, aktiivinen työote ja halu kehittää omaa ammattitaitoa, joten ethän epäröi jättää hakemustasi!

Jätä hakemuksesi nettisivuillamme olevalla lomakkeella, jolle voit vapaasti kertoa osaamisestasi ja työkokemuksestasi sekä minkälaisista kohteista olet kiinnostunut.

Kerromme mielellämme lisää tehtävistä, otathan yhteyttä Jussi Torvinen, 044 327 1413, jussi.torvinen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa

Haku alkaa:
23.03.2023

Haku päättyy:
12.06.2023