Ravintolamestareiden perheeseen etsitään iloisia tiimipelaajia monipuolisiin työtehtäviin kesäksi 2023!

Haemme asiakasyrityksellemme Ravintolamestarit Oy:lle tarjoilijoita Kuopion Klubille kesäksi 2023. Töiden aloitus on touko-kesäkuun aikana ja töitä saat tehdä juuri sen verran kuin sinulle sopii.

Kuopion Klubi tarjoaa upean juhlatilan kaikenlaisien tilaisuuksien ja juhlien järjestämiseen toteuttaen ne suurella sydämellä asiakkaan toiveet huomioon ottaen. Jokainen juhla on uniikki!

Tarjoilijana Kuopion Klubilla toimit erilaisissa catering-tilaisuuksissa monipuolisissa tehtävissä. Työnkuvaasi voivat kuulua esimerkiksi a la carten tarjoilu, juomien kaato, astiahuolto ja ennen kaikkea asiakaspalvelu.

Etsimme henkilöitä, jotka toimivat tehtävässä iloisella asiakaspalveluasenteella, eivätkä hätkähdä kiirettäkään. Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta salin puolella työskentelystä ja eduksi katsomme alan koulutuksen. Tärkeintä meille on työtä pelkäämätön asenne ja halu oppia uutta, joten ethän epäile jättää hakemustasi! Työskentely edellyttää hygieniapassia.

Tutustu ravintoloihin lisää osoitteessa www.ravintolamestarit.net

Tutustu tuleviin työkavereihisi ja Kuopion Klubiin osoitteessa: https://klubi.ravintolamestarit.net/fi/etusivu/

Tarjoamme sinulle käyttöösi Ravintolamestareiden hyvät henkilökuntaedut, kuten ePassin käyttöösi työsuhteesi ajaksi. Töitä tehdään tiiminä vastuullisesti, sydämellä ja ennen kaikkea yhdessä!

Jätäthän hakemuksen nettisivuillamme olevalla hakemuksella. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja haastattelemme jo hakuaikana.

Kerromme mielellämme tehtävästä lisää, otathan yhteyttä Lauri Jalkanen 044 214 3997, lauri.jalkanen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Kuopio

Haku alkaa:
10.02.2023

Haku päättyy:
07.06.2023