Haemme asiakasyrityksellemme tarjoilijaa ravintolakokonaisuuteen Bella Roma & Daddy’s Diner & BeefKing Lempäälän Ideaparkkiin kesäkaudeksi 2023! Työn arvioitu aloitus on toukokuussa perehdytyksellä, mutta on sovittavissa. Töitä riittää syyskuulle saakka ja pidämme mielellämme hyvistä tekijöitä kiinni pidempäänkin.

Daddy’s Diner on yhtä kuin maukkaat burgerit, sandwichit ja muut amerikkalaisen dinerin herkut. Beef King taasen tarjoaa kattavan valikoiman annoksia pihvien ystäville. Bella Romassa sen sijaan nautit herkullisen pastan tai pizzan koko perheen kesken.

Tutustu ravintoloihin lisää osoitteessa: www.belladaddysbeefking.fi

Etsimme energistä ja asiakaspalveluhenkistä tekijää, jolta luonnistuu työskentely tilausten vastaanotosta tarjoiluun saakka. Toimit oma-aloitteisesti ja huolehdit myös salin siisteydestä. Voit olla alalla jo vähän osaamista kerryttänyt tai kokeneempi konkari, sillä tärkeintä meille on, että haluat toiminnallasi taata asiakkaille parhaan palvelukokemuksen. Odotamme sinulta voimassa olevaa hygienia- ja anniskelupassia. Alan koulutus katsotaan eduksi.

Kiinnostuitko? Pistäthän hakemuksesi tulemaan nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Joonas Luotonen puh. 040 718 6733, joonas.luotonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pirkanmaa, Lempäälä

Haku alkaa:
08.02.2023

Haku päättyy:
03.04.2023