Haemme asiakasyrityksellemme ravintola Mustaan Lampaaseen kokenutta tarjoilijaa määräaikaiseen työsuhteeseen kesäksi 2023. Työn aloitus on toukokuun alussa ja kesto elokuun loppuun. Työtunteja on 60–90 h/3vkoa ja halutessasi sinulla on mahdollisuus tehdä lisätunteja muissa Ravintolamestareiden yksiköissä. Kesän jälkeen sinulla on mahdollisuus jatkaa työskentelyä myös isommilla tunneilla.

Ravintola Musta Lammas tarjoaa unohtamattomia elämyksiä 1800-luvun holvikellarin tunnelmassa. Ravintolan keittiö saa inspiraationsa vaihtuvista sesongeista, Pohjois-Savolaisista metsistä, pelloista ja puhtaista järvistä.

Tutustu ravintola Mustaan Lampaaseen lisää osoitteessa: www.ravintolamestarit.net

Tarjoilijana toimit a la carte -tarjoilun parissa ollen tärkeänä osana Mustan Lampaan unohtumattomien elämyksien tuottamista. Etsimme henkilöä, joka on jo kerryttänyt hyvin kokemusta tarjoilijan työtehtävistä ja omaa viinitietämystä. Arvostamme positiivista ja asiakaspalveluhenkistä työotetta sekä kunnianhimoa kehittyä ravintola-alan ammattilaiseksi. Tehtävä edellyttää hygieniapassia – anniskelupassi katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle käyttöösi Ravintolamestareiden hyvät henkilökuntaedut, kuten ePassin käyttöösi työsuhteesi ajaksi. Töitä tehdään tiiminä vastuullisesti, sydämellä ja ennen kaikkea yhdessä!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana.

Kerromme mielellämme tehtävästä lisää, otathan yhteyttä: Lauri Jalkanen puh. 044 214 3997, lauri.jalkanen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Kuopio

Haku alkaa:
09.02.2023

Haku päättyy:
02.04.2023