Haemme asiakasyrityksellemme legendaariseen tunturiravintola Ravintola Zoneen Rukalle tarjoilijaa määräaikaiseen työsuhteeseen kesäsesonkiin 2023!

Etsimämme henkilö on positiivinen ja palvelualtis tekijä, joka on asiakkaiden kanssa kuin kotonaan. Katsomme eduksi aiemman ravintola-alan kokemuksen sekä hygienia- ja anniskelupassin. Meille asenne on tärkein, joten voit hyvin olla vasta-alkaja tai jo kokemusta kerryttänyt ammattilainen.

Työn aloitus on toukokuussa ja työn minimituntimäärä on 30 tuntia viikossa. Kesän jälkeen sinun on mahdollista jatkaa sopimuksen mukaan työskentelyä määräaikaisessa tai toistaiseksi voimassa olevassa työsuhteessa. Tarjoamme sinulle majoitusmahdollisuuden ja palkkaus muodostuu sopimuksen mukaan taitotaso huomioiden.

Legendaarinen tunturiravintola Zone on viihdyttänyt asiakkaita Rukalla jo yli 20 vuotta! Tarjoamme sinulle työn viihtyisän rennossa työporukassa Rukan parhaimmassa bailupaikassa! Lue lisää yrityksestä: https://rukapalvelu.fi/ravintolazone/

Lähde rohkeasti pohjoiseen ja laitahan hakemuksesi pian! Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Heräsikö kysyttävää? Otahan yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse: Mira Hallikainen puh. 050 435 0210, mira.hallikainen@ohp.fi  

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Pohjanmaa, Kuusamo

Haku alkaa:
14.03.2023

Haku päättyy:
02.04.2023