Haemme asiakasyrityksemme Kylpylähotelli Rauhalahden iloiseen ja osaavaan joukkoon tarjoilijoita!

Kylpylähotelli Rauhalahdessa on viisi erilaista ravintolaa ja pääset työskentelemään monipuolisissa ravintola-alan työtehtävissä niin ruoka- kuin juomatuotteidenkin parissa. Työsuhteet ovat toistaiseksi voimassa olevia työtunteja ollen noin 90 h/3vko. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa tuntiesi määrään: voit työskennellä myös pienemmillä tunneilla, sekä hyvälle tekijälle on mahdollisuus työskennellä kokoaikaisesti.

Kokemusta vastaavista tehtävistä tulisi olla jo hiukan, mutta iloinen ja asiakaspalveluhenkinen asenne, sekä motivaatio työhön ovat kaikkein tärkeintä. Tehtävä edellyttää hygienia- ja anniskelupassia.

Kylpylähotelli Rauhalahti on yksi maan johtavista lomakeskuksista ja sillä on vahva tunnettavuus koko Suomessa. Rauhalahden ravintoloissa viihtyvät niin herkuttelijat kuin tanssin ja hyvän musiikin ystävät.

Monipuolisen työympäristön lisäksi saat meiltä mukavat työkaverit, asianmukaisen palkkauksen, kattavan työterveyden, hyvät henkilökuntaedut ja kattavan perehdytyksen.

Tutustu yritykseen lisää osoitteessa: https://www.rauhalahti.fi/

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi pian nettisivuillamme olevalla lomakkeella. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme tehtävät heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kerromme mielellämme lisää. Lisätietoja tehtävästä antaa Jani Huttunen puh. 050 307 9337, jani.huttunen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Kuopio

Haku alkaa:
28.03.2023

Haku päättyy:
12.06.2023