Haemme asiakasyrityksellemme ravintola Löylyyn motivoitunutta ja asiakaspalveluhenkistä tarjoilijaa a la carteen määräaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Tehtävässä tunteja on tarjolla 90 h/3vko, mutta sinulle sopien voit työskennellä myös 60 h/3vko. Työn aloitus on heti tai sopimuksen mukaan.

Olet etsimämme henkilö, mikäli omaat aurinkoisen asiakaspalveluasenteen, olet reipas ja oma-aloitteinen, etkä pelkää kovaakaan painetta. Toivomme sinulta jo aikaisempaa kokemusta a la cartessa tarjoilusta ja voimassa olevaa hygieniapassia. Katsomme eduksesi ravintola-alan koulutuksen.

Löyly – ainutlaatuinen ja elämyksellinen saunaravintola! Löyly tarjoaa upeita elämyksiä ja lämpimiä hetkiä kaupunkilaisille ja matkailijoille kotimaasta sekä merten takaa. Aurinkoisista päivistä kelpaa nauttia upealla terassilla tai näköalaravintolan puolella ympäri vuoden ja saunat ovat kuumana joka päivä. Tutustu Löylyyn tarkemmin osoitteesta: www.loylyhelsinki.fi

Jätä hakemuksesi pian nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävistä antaa Mira Hallikainen puh. 050 435 0210, mira.hallikainen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Uusimaa, Helsinki

Haku alkaa:
05.09.2022

Haku päättyy:
06.10.2022