Haemme asiakasyrityksellemme Naughty Brgr -ravintoloille Helsinkiin ja Espooseen kahta tarjoilijaa luomaan asiakkaille parhaita mahdollisia burgerkokemuksia! Tunteja on tarjolla 30–70 h/3vko ja voit työskennellä sen verran, kuin sinulle sopii.

Naughty Brgr:lla työntekijät perehdytetään paitsi työtehtäviin, niin myös ravintoloiden toimintatapoihin ja yhteisölliseen kulttuuriin. Naughtyn tuhmassa jengissä vitsi lentää ja ravintoloissa on vahva yhdessä tekemisen meininki!

Tarjoilijana työskentelet suurimmaksi osaksi kassatarjoilun parissa ja olet suuressa osassa Naughtyn asiakaspalvelukokemuksen tuottamista. Toivomme sinulta aurinkoista asiakaspalveluasennetta ja rohkeutta itsenäiseen työskentelyyn. Eduksi katsomme aikaisemman tarjoilukokemuksen ja ravintola-alan koulutuksen.

Tehtävä edellyttää suomen kielen taitoa, sekä hygienia- ja anniskelupassia.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä kasvavassa yrityksessä, jossa työntekijöitä arvostetaan, sekä erinomaisen tuotteen ja huikean brändin, jonka leivissä voit työskennellä ylpeydellä!

Syttyikö kiinnostuksesi liittyä Naughtyn tiimiin?

Jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävistä antaa Mira Hallikainen puh. 050 435 0210, mira.hallikainen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Uusimaa, Espoo, Helsinki

Haku alkaa:
04.11.2022

Haku päättyy:
04.12.2022