Haemme asiakasyrityksellemme Panimo Pub & Á la Carteen tarjoilijaa määräaikaiseen työsuhteeseen Leville. Työn aloitus on sopimuksen mukaan, mahdollisesti nopeallakin aikataululla. Työ on kokoaikatyötä. Työhön sisältyy mahdollisuus jatkaa tunturissa koko kauden ajan syksyn jälkeen.

Panimo on tunnettu pubin hyvästä olut- ja juomavalikoimastaan, rennon tunnelman, hyvän ruoan ja keskeisen sijainnin lisäksi. Meillä viihtyvät kaikenikäiset asiakkaat nuorista varttuneisiin – yhdistävänä tekijänä on rakkaus hyvään ruokaan ja juomaan. Tarjoamme monipuolisen à la carten ja hyvän valikoiman viinejä. Löydät meidät Levin ytimestä, tutulta paikalta pääkadulta.

Kiinnostuitko? Tutustu lisää yritykseen osoitteessa: www.levinpanimo.fi

Etsimme tiimin vahvistukseksi á la carte tarjoilijaa, joka on kuin kotonaan tiskin takana. Pystyt tekemään iloisella asiakaspalveluasenteella juomatarjoilua sekä pärjäät kiireenkin keskellä.

Tarjoamme sinulle työn huippuporukassa rennossa lappilaisessa ilmapiirissä!

Mikäli kiinnostuit, niin jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli haluat tiedustella tehtävästä lisää, olethan rohkeasti yhteyksissä Joonas Luotonen puh. 040 718 6733, joonas.luotonen@ohp.fi

 

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Lappi

Haku alkaa:
09.06.2021

Haku päättyy:
23.06.2021