Haemme asiakasyrityksellemme ravintola Cervinaan tarjoilijaa a la carten pariin määräaikaiseen työsuhteeseen talvikaudelle 2022–2023 Tahkovuorelle. Voit työskennellä sinulle parhaiten sopien niin koko- kuin osa-aikaisesti. Palkkaus ja työn aloitus on sopimuksen mukaan.

Etsimme joukkoomme iloista ja palvelualtista tekijää, jotka on valmis ikimuistoiseen talveen Tahkon legendaarisen sesongin vilskeessä! Toivomme sinulta löytyvän jo jonkin verran kokemusta salin ja tarjoilun tehtävistä tukemaan hyvän asiakaskokemuksen tuottamista. Kuitenkin oppimishaluinen asenne ratkaisee, sillä työkaverit auttavat ja perehdyttävät sinut tehtäviin!

Tahkon sydämessä sijaitseva uusi ravintola Cervina tarjoaa modernia italialaista ruokaa pohjoismaisia raaka-aineita hyödyntäen. Ristorante & Lounge Cervina sijaitsee Piazza-rakennuksessa, klassisen yökerhon kyljessä. Olipa suunnitelmissa romanttinen illallinen tai liiketapaaminen, tarjoaa Cervina rennon ja tyylikkään ympäristön nauttia illasta kevyen baarisyötävän tai pitkän illallisen parissa.

Tarjoamme sinulle työn vauhdikkaan sesongin iloisessa porukassa Tahkovuoren henkilöstöetujen ja majoitusmahdollisuuden kera!

Jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävistä antaa Jani Huttunen puh. 050 307 9337, jani.huttunen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Nilsiä

Haku alkaa:
04.10.2022

Haku päättyy:
04.12.2022