Haemme asiakasyrityksellemme ravintola Hillsideen tarjoilijaa toistaiseksi voimassa olevaan ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Tahkovuorelle. Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti klo 12–24 väliseen aikaan. Työn aloitus on heti tai sopimuksen mukaan.

Työnkuvassasi olet mukana tuottamassa asiakkaille ikimuistoisia hetkiä loistavan ruoan, juoman ja palveluiden äärellä Tahkon matkailukeskuksen ytimessä! Arvostamme positiivista asennetta, hyviä sosiaalisia taitoja ja halua tarjota hyvä asiakaskokemus. Meille tärkeää on yhteen hiileen puhaltaminen ja halu tuoda oma työpanos tiimin eduksi!

Eduksi katsomme aikaisemman asiakaspalvelu- tai ravintola-alan työkokemuksen, sekä soveltuvan koulutuksen. Tärkeintä kuitenkin on halua oppia ja perehdytämmekin sinut tehtävään!

Tässä työssä saat mielenkiintoiset tehtävänkuvan monipuolisessa matkailukeskuksessa, mahdollisuudet kehittää omaa ammattiosaamistasi, sekä ammattitaitoiset ja lupsakat työkaverit!

Jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme olevalla lomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kerromme mielellämme lisää tehtävistä, otathan yhteyttä Jani Huttunen puh. 050 307 9337, jani.huttunen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Nilsiä

Haku alkaa:
06.10.2022

Haku päättyy:
11.12.2022