Etsimme asiakasyrityksellemme Hook -ravintoloihin tarjoilijoita määräaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin ja Espooseen. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa tuntiesi määrään, joten voit työskennellä osa- tai kokoaikaisesti. Palkkaus sopimuksen mukaan. Työn aloitus on heti tai sopimuksen mukaan.

Ravintola Hook – Siivet, ribsit ja burgerit jo vuodesta 1997! Maittavien ruokien lisäksi voit nauttia monipuolisesta urheilutarjonnasta sekä tärkeimmistä urheilutapahtumista screenien välityksellä. Rento ilmapiiri ja herkulliset herkut vievät mennessään!

Tarjoilijana työssäsi vastaanotat tilauksia ja teet annosten tarjoilua. Hakemamme henkilö on asiakaspalveluhenkinen ja reipas tiimipelaaja. Tärkeintä työssä on hyvä asenne, sillä perehdytämme sinut tehtävään. Työnkuva edellyttää hygieniapassia. Katsomme eduksi ravintola-alan koulutuksen ja anniskelupassin.

Kiinnostuitko?

Voit tutustua ravintolaan lisää osoitteessa: www.ravintolahook.fi

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kerromme mielellämme tehtävästä lisää, otathan yhteyttä Jani Huttuseen 050 307 9337, jani.huttunen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Uusimaa, Espoo, Helsinki

Haku alkaa:
05.11.2021

Haku päättyy:
05.12.2021