Etsimme asiakasyrityksellemme Hook -ravintoloihin tarjoilijoita osa-aikaiseen ja määräaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin ja Espooseen. Työskentelet extraajana työvuorojen sijoittuen viikonloppuihin, joten tehtävä sopii erinomaisesti esimerkiksi alaa opiskelevalle tai lisätyötä etsivälle! Työn aloitus on heti tai sopimuksen mukaan.

Ravintola Hook – Siivet, ribsit ja burgerit jo vuodesta 1997! Maittavien ruokien lisäksi voit nauttia monipuolisesta urheilutarjonnasta sekä tärkeimmistä urheilutapahtumista screenien välityksellä. Rento ilmapiiri ja herkulliset herkut vievät mennessään!

Tarjoilijana työssäsi vastaanotat tilauksia ja teet annosten tarjoilua. Hakemamme henkilö on asiakaspalveluhenkinen ja reipas tiimipelaaja. Tärkeintä työssä on hyvä asenne, sillä perehdytämme sinut tehtävään! Työnkuva edellyttää hygieniapassia. Katsomme eduksi kokemuksen asiakaspalvelutyöstä ja ravintola-alan koulutuksen.

Kiinnostuitko?

Voit tutustua ravintolaan lisää osoitteessa: www.ravintolahook.fi

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mira Hallikainen puh. 050 435 0210, mira.hallikainen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Uusimaa, Espoo, Helsinki

Haku alkaa:
09.12.2022

Haku päättyy:
26.03.2023