Haemme asiakasyrityksellemme ravintola Kareliaan tarjoilijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Helsinkiin. Työ on kokoaikatyötä tai sopimuksen mukaan voit tehdä myös osa-aikaisesti mahdollisuuksiesi mukaan. Työn aloitus on heti tai sopimuksen mukaan.

Kansainvälistä karjalaisuutta – Ravintola Karelia. Karjalaisuus on verenperintönä, kansainvälisyys työkokemusten tuomaa. Ravintola Karelia on se paikka, josta löytyvät myös vastaukset kaikkeen karjalaiseen perinneruokaan liittyviin kysymyksiin.

Tutustu ravintolaan lisää osoitteessa: www.ravintolakarelia.fi

Tarjoilijan tehtävässä työskentelet lounaan ja tilausravintolan työtehtävien parissa. Etsimällämme henkilöllä on hyvät vuorovaikutustaidot sekä tunnollinen ja positiivinen ote työskentelyyn. Eduksi katsomme aikaisemman työkokemuksen ja ravintola-alan koulutuksen. Tehtävä edellyttää hygienia- ja anniskelupassin.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kerromme mielellämme tehtävästä lisää, otathan yhteyttä: Jani Huttunen puh. 050 307 9337, jani.huttunen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Uusimaa, Helsinki

Haku alkaa:
27.04.2022

Haku päättyy:
27.05.2022