Haemme asiakasyrityksellemme Ravintola Patarouvaan tarjoilijaa määräaikaiseen työsuhteeseen Tampereelle. Työn aloitus on toukokuun puolessa välissä ja työt kestävät syyskuun lopulle. Työtunteja on tarjolla 112,5 h / 3 viikkoa. Työn kesto ja tuntien määrä on sovittavissa.

Olet etsimämme henkilö, jos olet rempseä, helposti ihmisten kanssa toimeentuleva eikä kiire saa hymyäsi hyytymään. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta tarjoilijan työstä niin ruokatarjoilusta kuin baarin puoleltakin. Tehtävä edellyttää hygienia- ja anniskelupassia. Eduksi katsomme ravintola-alan koulutuksen.

Patarouva – Epilän helmi, jo vuodesta 1988 alkaen. Ravintola Patarouva tarjoaa leppoisaa tunnelmaa. Pubin puolella näet jännittävät urheiluhetket ja nautit päivästä ystävien seurassa. Ravintolassa herkuttelet klassikkoannoksilla, maukkaimmilla pizzoilla ja vaihtuvilla kausiherkuilla. www.ravintolapatarouva.com

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Ota rohkeasti yhteyttä: Lisätietoja tehtävästä antaa Joonas Luotonen 040 718 6733, joonas.luotonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pirkanmaa, Tampere

Haku alkaa:
13.05.2022

Haku päättyy:
29.05.2022