Etsimme asiakasyrityksellemme Ravintola Periscopeen tarjoilijoita toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin Tampereelle. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Voit työskennellä toiveidesi mukaan kokoaikaisena tai osa-aikaisena. Palkkaus on sovittavissa tekijän kokemuksen mukaan.

Etsimämme henkilöt omaavat hyvät vuorovaikutustaidot ja ripeän työotteen. Haluat tuottaa asiakkaille loistavan asiakaskokemuksen ja toimit joukkuepelaajana kiireenkin keskellä. Toivomme sinulla olevan jo aikaisempaa kokemusta tarjoilijan työstä tai alan koulutus, mutta tärkeintä on sitoutunut asenne. Tehtävät edellyttävät hygieniapassia sekä anniskelupassia.

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen ja huumorintajuisen tiimin sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. 

Periscope tarjoaa vahvalla ammattitaidolla ja sydämellä alusta loppuun saakka käsityönä valmistettua herkullista ruokaa ja rennon viihtyisää tunnelmaa. Kauppakeskus Ratinan huipulla sijaitsevasta ravintolasta avautuvat vaikuttavat näköalat kaupungin ja Pyhäjärven ylle. Voit tutustua ravintolaan osoitteessa: www.ravintolaperiscope.fi

Jätä hakemuksesi pian ja liity mukaan ammattitaitoisen tiimin joukkoon näköalapaikalle! Haastattelemme jo hakuaikana, ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kerromme mielellämme lisää. Otathan yhteyttä Joonas Luotonen puh. 040 718 6733, joonas.luotonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pirkanmaa, Tampere

Haku alkaa:
22.06.2022

Haku päättyy:
06.07.2022