Klassisia makuja Esplanadin kauniissa maisemissa!

Etsimme asiakasyrityksellemme Ravintola Strindbergiin tarjoilijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Helsinkiin. Tehtävässä työtunteja on 90 tuntia / 3 viikkoa, ja työt alkavat sopimuksen mukaan elokuun alusta.

Tarjoilijana Strindbergillä pääset palvelemaan asiakkaita hyvän ruuan ja kahvin sekä rennon ympäristön parissa. Toivomme, että olet iloisen sekä reippaan asenteen omaava henkilö, jolle asiakkaan viihtyvyys on tärkeää. Katsomme eduksi kokemuksen tarjoilutehtävistä, mutta tärkeintä on halu oppia, sillä perehdytämme tehtävään! Tehtävä edellyttää hygieniapassin.

Kahvilan mannermaisessa arvokkaassa interiöörissä tarjolla laaja kahvi- ja teevalikoima sekä suolaiset ja makeat herkut. Illalla voit nauttia upeasta viinivalikoimasta ja piipahtaa vaikka aperitiivihetkelle töiden jälkeen tai ennen illallista. Suurista ikkunoista voit seurata kaupungin elämää ja ihailla kaunista Helsinkiä. www.strindberg.fi

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen tiimin Helsingin historiallisella sijainnilla ja loistavilla henkilökuntaeduilla!

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, jätä hakemuksesi Osuman nettisivuilla olevalla hakulomakkeella ja varmista paikkasi yhdessä Helsingin upeimmista ravintoloista! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Kerromme mielellämme lisää! Lisätietoja tehtävästä antaa Joonas Luotonen 040 718 6733, joonas.luotonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Uusimaa, Helsinki

Haku alkaa:
01.03.2023

Haku päättyy:
06.06.2023