Haemme asiakasyrityksellemme ravintola Urbanille tarjoilijaa määräaikaiseen työsuhteeseen Kuopioon. Työ on osa-aikatyötä työvuorojen ollen viikonloppuisin. Työn aloitus on joulukuun alusta ja palkkaus tehtävään on sopimuksen mukaan osaamisesi huomioiden.

Ravintola Urban on helmikuussa 2013 avattu, pieni ja persoonallinen Rôtisseurs kilpiravintola Kuopion keskustassa, aivan torin tuntumassa. Arvostamme hyvää ruokaa, laadukkaita raaka-aineita, sujuvaa palvelua ja tietenkin asiakkaitamme!

Kiinnostuitko?

Tutustu lisää yritykseen osoitteessa: www.ravintolaurban.fi

Tarjoilijan tehtävässä pääset palvelemaan asiakkaita à la carten parissa. Etsimällämme henkilöllä on iloinen ja positiivinen ote työskentelyyn, sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Toivomme sinulla olevan aikaisempaa kokemusta tarjoilutehtävistä tai alan koulutus. Tehtävä edellyttää hygieniapassia. Katsomme eduksi anniskelupassin.

Tervetuloa työskentelemän lämminhenkiseen ja rentoon ravintolaympäristöömme, jossa korkea palvelutaso on meille tärkeää!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Haastattelemme hakijoita ja hakuaikana.

Kerromme mielellämme tehtävästä lisää, otathan yhteyttä Jussi Torvinen puh. 044 327 1413, jussi.torvinen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Kuopio

Haku alkaa:
31.10.2022

Haku päättyy:
11.12.2022