Töihin tunturiin? Haemme asiakasyrityksellemme legendaariseen tunturiravintolaan Ravintola Zoneen tarjoilijaa Rukalle!

Etsimämme henkilö ovat positiivinen ja palvelualtis tekijä, joka on asiakkaiden kanssa kuin kotonaan. Katsomme eduksi aiemman ravintola-alan kokemuksen sekä hygienia- ja anniskelupassin. Meille asenne on tärkein, joten voit hyvin olla vasta-alkaja tai jo kokemusta kerryttänyt ammattilainen.

Työn aloitus on heti ja voit jatkaa työskentelyä talvikauden päätyttyä myös kesäkauden ajan! Sinulla on mahdollisuus työskennellä sinulle sopivimmin joko osa- tai kokoaikaisesti. Tarjoamme sinulle majoitusmahdollisuuden ja palkkaus muodostuu sopimuksen mukaan taitotaso huomioiden.

Legendaarinen tunturiravintola Zone on viihdyttänyt asiakkaita Rukalla jo yli 20 vuotta! Tutustu lisää mahdollisesti seuraavaan työpaikkaasi osoitteessa: www.rukapalvelu.fi

Lähde rohkeasti pohjoiseen ja laitahan hakemuksesi pian! Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Heräsikö kysyttävää? Otahan yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse: Mira Hallikainen puh. 050 435 0210, mira.hallikainen@ohp.fi  

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Pohjanmaa, Kuusamo

Haku alkaa:
15.03.2023

Haku päättyy:
04.04.2023