Haemme asiakasyrityksellemme Regatta Spa Hotelille tarjoilijaa määräaikaiseen työsuhteeseen Hankoon. Työ on osa-aikatyö vuorojen sijoittuen pääasiassa iltaan sekä viikonloppuun, toisinaan ollen aamiaistarjoiluvuoroja. Työtunnit ovat neuvoteltavissa. Työajan tarkastelujakso yksi vuosi. Työn aloitus on sopimuksen mukaan.

Toivomme, että olet jo ehtinyt jonkin verran kerryttämään monipuolista työkokemusta erilaisten ravintoloiden palveluksessa. Olet valmis vastaanottamaan uutta, toimit rauhallisesti myös paineen alla ja olet valmis pelaamaan osana tiimiä. Arvostamme itsenäistä otetta työntekoon, joustavuutta työaikojen suhteen sekä positiivisen työilmapiirin luomista ja halua tuottaa asiakkaille ravintolaelämyksiä. Ravintolassa palvelukielenä on suomi, englanti ja ruotsi. Edellytämme voimassa olevaa hygienia- ja anniskelupassia.

Tarjoamme sinulle:
– Kilpailukykyisen palkkauksen
– Erinomaiset henkilöstöedut yrityksen palveluista
– Mahdollisuuden oppia ja kehittää omaa ammattiosaamistasi
– Ainutlaatuisen työympäristön Hangon kiinnostavimmassa hotelli- ja spamiljöössä
– Pääset osaksi tiimiä, joka kehittää asiakkaiden tarpeita vastaavia innovatiivisia ja herkullisia tuotteita

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Voit tutustua yritykseen osoitteessa: www.regattaspahotel.fi

Kerromme mielellämme tehtävästä lisää, otathan yhteyttä Jani Huttuseen 050 307 9337, jani.huttunen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Uusimaa, Hanko

Haku alkaa:
19.05.2022

Haku päättyy:
05.06.2022