Haemme asiakasyrityksellemme Sikke’s -ravintolalle tarjoilijaa Helsinkiin. Työ on osa-aikatyötä vuoroja ollen aina perjantaisin ja lauantaisin, sinulla ollen mahdollisuus tehdä extraajana vuoroja myös arkisin.

Sikkelää ei voi puristaa mihinkään muottiin, koska keittiössä nuotit elävät ja muuttuvat raaka-aineiden, sesonkien ja Siken ja keittiömestarin mielen mukaan. Hyvää kuitenkin tarjotaan aina!

Hakemamme henkilö omaa asiantuntevan asiakaspalveluotteen, iloisen asenteen ja on jo kerryttänyt kokemusta a la carte -tarjoilun parissa. Sinun ei välttämättä tarvitse olla rautainen osaaja vaan asenne ratkaisee, sillä sinut perehdytetään Sikke’sin serviisin saloihin! Tarjoilet työssäsi asiakkaille herkullisia makuja, joista asiakkaat eivät välttämättä osanneet edes uneksiakaan. Lisäksi ravintolassa on laaja viinilista, joten viinien tuntemus katsotaan eduksesi. Tehtävä edellyttää hygieniapassin. Anniskelupassi ja ravintola-alan koulutus katsotaan eduksi.

Kiinnostuitko?

Tutustu ravintolaan lisää: https://sikkes.fi/

Tarjoamme sinulle tehtävän uniikissa ravintolaympäristössä sekä inspiroivassa ja osaavassa tiimissä. Saat käyttöösi myös NoHo Partnersin valtakunnalliset henkilöstöedut!

Jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme olevalla lomakkeella mahdollisimman pian. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kerromme mielellämme tehtävästä lisää, otathan yhteyttä Joonas Luotonen puh. 040 718 6733, joonas.luotonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Uusimaa, Helsinki

Haku alkaa:
06.03.2023

Haku päättyy:
23.03.2023