Haemme asiakasyrityksellemme Stefan’s Steakhouse -ravintolaan tarjoilijaa määräaikaiseen työsuhteeseen Ouluun kesän ajalle. Työaika on noin 50–60 h/3vko, ja kesän jälkeen sinulla on mahdollisuus jatkaa työskentelyä viikonloppuisin. Työt alkavat sopimuksen mukaan touko-kesäkuussa.

Tarjoilijan tehtävässä pääset palvelemaan asiakkaita hyvän ruuan ja rennon ympäristön parissa. Toivomme hakijalta reipasta ja iloista palveluasennetta ja arvostamme aiempaa kokemusta tarjoilutehtävistä. Aiempi kokemus ei kuitenkaan ole välttämätöntä, sillä perehdytämme tehtävään! Tehtävä edellyttää hygieniapassia ja eduksesi katsomme anniskelupassin.

Stefan’s Steakhouse on tarkoitettu hyvän liharuuan ystäville ja nautiskelijoille, jotka eivät halua tehdä hyvistä asioista liian monimutkaisia. Täällä paistuvat Suomen parhaat pihvit. Tämä on paikka, jonne voi tulla suoraan töistä tai päivän päätteeksi nauttimaan illasta pidemmän kaavan mukaan.

Voit tutustua ravintolaan lisää osoitteessa: www.stefanssteakhouse.fi

Kiinnostuitko? Hae mahdollisimman pian jättämällä hakemuksesi nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Joonas Luotonen puh. 040 718 6733, joonas.luotonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Pohjanmaa, Oulu

Haku alkaa:
25.04.2023

Haku päättyy:
05.06.2023