Haemme asiakasyrityksellemme Stefan’s Steakhouse -ravintolaan tarjoilijaa pidempiaikaiseen työsuhteeseen Tampereelle. Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä, ja työtunteja on keskimäärin 60-90h/3vko. Vuorot painottuvat iltoihin ja viikonloppuihin. Palkka on sovittavissa nojaten aiempaan kokemukseesi.

Tarjoilijan tehtävässä pääset palvelemaan asiakkaita hyvän ruuan ja rennon ympäristön parissa. Toivomme, että olet ystävällisen otteen sekä alan koulutuksen tai aiempaa työkokemusta omaava henkilö, jolle asiakkaan ja työporukan viihtyvyys on tärkeää. Tehtävä edellyttää hygieniapassin. Eduksesi katsomme anniskelupassin.

Stefan’s Steakhouse on tarkoitettu hyvän liharuuan ystäville ja nautiskelijoille, jotka eivät halua tehdä hyvistä asioista liian monimutkaisia. Täällä paistuvat Suomen parhaat pihvit. Tämä on paikka, jonne voi tulla suoraan töistä tai päivän päätteeksi nauttimaan illasta pidemmän kaavan mukaan.

Tutustu lisää yritykseen osoitteessa: www.stefanssteakhouse.fi

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi mahdollisimman pian nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävistä antaa Joonas Luotonen puh. 040 718 6733, joonas.luotonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pirkanmaa, Tampere

Haku alkaa:
25.04.2023

Haku päättyy:
05.06.2023