Haemme asiakasyrityksellemme Viikinkiravintola Haraldille tarjoilijaa a la carten pariin Helsinkiin. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen. Työn aloitus on sopimuksen mukaan, mahdollisesti nopeallakin aikataululla.

Tarjoilijaksi etsimme henkilöä osaksi luomaan uniikkia viikinkielämystä keskelle kaupungin ydintä. Tarjoilijana vastuullasi on tarjota asiakkaille ainutlaatuinen kokemus hyvän tunnelman ja maittavan tarjoilun äärellä.

Etsimämme henkilö on heittäytyvän asenteen omaava ja asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja, joka omalla toiminnallaan luo tunnelmaa Haraldin viikinkikylämäiseen miljööseen. Odotamme sinulta aikaisempaa työkokemusta ravintola-alalta, asiakaspalvelukokemusta, sekä voimassa olevia hygienia- ja anniskelupassia. Eduksi katsomme jo kerrytetyn tarjoilukokemuksen a la carten parissa.

Haraldista löydät suunmukaista pikkuherkuista jälkihyviin, olitpa vailla pientä nautintoa tai suurta juhlaa. Haraldin viikinkimiljöössä seilaat kesteihin keskelle viikinkiaikaa, jossa ruoka ja juoma ovat illan kohokohta.

Tutustu ravintolaan lisää osoitteessa: https://www.ravintolaharald.fi/ravintola-helsinki/

Tarjoamme sinulle viikinkikylän yhdessä tekemisen meiningin ja mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi!

Kiinnostuitko liittymään iloisten viikinkien joukkoon? Jätä hakemuksesi nettisivuiltamme löytyvällä lomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli sinulla heräsi kysyttävää, otathan yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse: Mira Hallikainen puh. 050 435 0210, mira.hallikainen@ohp.fi  

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Uusimaa, Helsinki

Haku alkaa:
11.11.2022

Haku päättyy:
15.12.2022