Mustanlahden tapahtumasatama tarjoaa makuja, palveluita, elämyksiä ja kesäistä satamatunnelmaa niin veneilijöille kuin muillekin veden ääressä viihtyville. Satamaravintola Kaisla sekä Cafe & Pizzeria Ankkuri pitävät huolen nälkäisistä ja janoisista kesän viettäjistä ainutlaatuisessa ja historiallisessa miljöössä.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Kaislaan ja Ankkuriin tarjoilijoita/baarimestareita määräaikaisiin työsuhteisiin kesän ajalle. Lisäksi etsimme Pizzeria Ankkuriin pizzakokkeja. Työt alkavat sopimuksen mukaan kesäkuussa, ja tarjoamme sekä osa- että kokoaikatyötä.

Tarjoilijoilta/baarimestareilta toivomme kokemusta à la carte -tarjoilusta, baarityöskentelystä sekä anniskelu- ja hygieniapassia. Työssä tarvitset joustavuutta ja paineensietokykyä.

Pizzakokilta toivomme intohimoa maukkaita pizzoja kohtaan, asiakaspalvelutaitoja ja hygieniapassia. Katsomme eduksi kassankäyttötaidon. Saat halutessasi enemmän vastuuta.

Tutustu Mustalahden sekä Kaislan ja Ankkurin tunnelmiin lisää osoitteessa: www.mustalahti.info

Mikäli kiinnostuit tehtävistä, jätä hakemuksesi pian nettisivuillamme olevalla lomakkeella, ja kerro hakemuksessasi, mistä tehtävästä olet kiinnostunut. Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävistä antaa Joonas Luotonen, p. 040 718 6733, joonas.luotonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pirkanmaa, Tampere

Haku alkaa:
11.05.2022

Haku päättyy:
25.05.2022