Haemme asiakasyrityksellemme Hotel & Nature Resort Koskisydämeen tarjoilijoita toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin Tervoon. Työt pääsee aloittamaan heti, ja työ on kokoaikainen. Tuntien määrä ja jaksottuminen on sovitettavissa tilanteeseesi sopivaksi, ja joustoa tuo myös tarjoamamme majoitusmahdollisuus. Palkat ovat neuvoteltavissa nojaten aiempaan kokemukseesi.

Tarjoilijana työskentelet a la carte -tarjoilijana ja baarin puolella. Hakemamme henkilöt ovat huumorintajuisia ja asiakaspalveluhenkisiä huolehtien samalla asiakkaiden viihtyvyydestä positiivisella asenteella. Toivomme, että omaisit jo hieman aiempaa kokemusta tarjoilijan tehtävistä. Tärkeimpänä pidämme hyvää ja alasta kiinnostunutta asennetta. Tehtävä edellyttää hygieniapassin, eduksi katsomme anniskelupassin.

Koskisydän on hyvien kulkuyhteyksien päässä sijaitseva ympärivuotinen kohde, joka tarjoaa luontokokemuksia, aktiviteetteja ja rauhaa uniikilla tavallaan historiallisesti merkittävässä ympäristössä.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi pian Osuman nettisivuilla olevalla lomakkeella tai kysy lisätietoja. Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja antaa Lauri Jalkanen, p. 044 214 3997, lauri.jalkanen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Haku alkaa:
02.08.2023

Haku päättyy:
30.09.2023