Haemme asiakasyrityksellemme Ravintola Coloradoon tarjoilijoita ja kokkeja määräaikaiseen työsuhteeseen talvikaudelle 2022–2023 Rukalle. Työ on kokoaikainen, ja voit työskennellä joko joulusta loppiaiseen tai helmikuun puolivälistä vappuun saakka.

Ravintola Colorado – Bar & Grill on tunnettu amerikkalaisesta tyylistään sekä ruokalistastaan. Keittiössä panostetaan omatekoisiin annosten raaka-aineisiin. Niin hampurilaisten pihvit kuin annoslisukkeetkin on kaikki valmistettu alusta asti ravintola Coloradon omassa keittiössä. Pihvit, kanat ja kalat grillaamme aidossa puuhiiliuunissa, joka tuo annoksiin ainutlaatuisen maun.

Tutustu ravintolaan tarkemmin: www.restaurantcolorado.fi

Tarjoilijan tehtävässä pääset palvelemaan asiakkaita maukkaan ruuan parissa ja rennossa ympäristössä. Toivomme, että olet iloinen ravintola-alan osaaja, jolle asiakkaan viihtyvyys on tärkeää. Toivomme sinulla olevan alan koulutus ja aikaisempaa kokemusta tarjoilutehtävistä, mutta tärkeintä on oikea asenne. Tehtävä edellyttää hygieniapassia. Eduksesi katsomme anniskelupassin.

Kokkina valmistat listan mukaisia annoksia makuelämyksistä huolehtien. Edellytämme hakijalta aiempaa kokemusta ammattikeittiössä työskentelystä ja katsomme eduksi alan koulutuksen. Tehtävä edellyttää hygieniapassia.

Tarjoamme sinulle työn huumorintajuisessa porukassa sekä loistavat henkilökuntaedut niin NoHo Partnersin kuin Rukakeskusen puolesta! Järjestämme tarvittaessa myös majoituksen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävistä antaa Mira Hallikainen, p. 050 435 0210, mira.hallikainen@ohp.fi     

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Pohjanmaa, Kuusamo

Haku alkaa:
05.10.2022

Haku päättyy:
13.12.2022