Haemme asiakasyrityksellemme Pro Restaurants Oy:lle tarjoilijoita Tahkon sesonkiin talvikaudelle 2023–2024. Työt alkavat sopimuksen mukaan sesongin alkaessa, mahdollisesti pikaisellakin aikataululla, ja työsuhteen kesto on neuvoteltavissa. Työtunnit määräytyvät osaamisesi sekä ravintoloiden tarpeen mukaan – useammassa ravintolassa työskentelemällä sinulla on mahdollisuus isoihin tuntimääriin.

Pro Restaurants Oy kattaa Ravintola Wanha Klubin ja Pehkubaarin, Ristorante & Lounge Cervinan, Cafe & Bistro Lagon, Piazzan ja Golden Resortin sekä Karhu Pubin. Tutustu konserniin lisää: www.prorestaurants.fi

Tarjoilijana työskentelet asiakaspalvelun ja salin tehtävissä maistuvien ruokien ja juomien parissa. Hakemamme henkilöt ovat asiakaspalveluhenkisiä tiimipelaajia. Eduksi katsomme hygienia- ja anniskelupassin sekä kokemuksen vastaavista tehtävistä, mutta haemme myös uransa alkuvaiheilla olevia henkilöitä. 

Työ soveltuu hyvin esimerkiksi opiskelijoille viikonloppupainotteisuuden vuoksi, mutta vuoroja on myös arkipäivisin. Sesongissa pääset kerryttämään työkokemusta vilkkaassa ympäristössä. Tarjoamme majoitusmahdollisuuden, ja saat käyttöösi Tahkon alueen henkilökuntaedut.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi Osuman nettisivuilla olevalla lomakkeella. Kerro hakemuksellasi, millaista kokemusta olet kerryttänyt ja milloin olet käytettävissä. Olemme sinuun yhteydessä sopivan työn löytyessä.

Lisätietoja antaa Osumalla Jani Huttunen, p. 050 307 9337, jani.huttunen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Nilsiä

Haku alkaa:
04.09.2023

Haku päättyy:
29.10.2023