Haemme asiakasyrityksellemme Praecomille teknisiä asiantuntijoita vakituiseen työsuhteeseen. Työpisteen sijaintina on toiveesi mukaan Kuopio tai Hämeenlinna. Työn aloitus on sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti sopivan henkilön löydyttyä.

Praecom on ICT-alan kasvuyritys, jonka liiketoimintayksiköt koostuvat kommunikaatioratkaisuista, IT-palveluista, esitysratkaisuista ja digitaalisesta näyttöviestinnästä. Kehitämme asiakkaidemme työ- ja asiakasympäristöjä palveluidemme avulla.

Sinun roolisi:

Tulet työskentelemään Praecom Palvelutuotanto-tiimissä, jossa pääset ratkaisemaan asiakkaidemme arjen haasteita yhdessä muiden teknisten asiantuntijoidemme kanssa. Tiimimme on freesi sekoitus nuoria ja kokeneempia asiantuntijoita. Meidät tunnetaan ripeydestämme, asiantuntijuudestamme ja palvelukyvykkyydestämme asiakkaidemme keskuudessa, joten työlläsi on erittäin suuri merkitys niin asiakkaillemme kuin työnantajallesi. Tulet olemaan myös tiiviissä yhteistyössä Toimitus-tiimimme kanssa, joka huolehtii uusien palveluiden toimittamisesta asiakkaillemme.

Tehtäväsi teknisenä asiantuntijana:

– Asiakasilmoitusten vastaanotto kaikkien käytössä olevien kanavien kautta, esiselvitys, vianrajaus ja korjaus
– Työasemien, videolaitteiden ja infonäyttöjen asentaminen käyttökuntoon
– Häiriönhallinta, viankorjaustoimenpiteiden käynnistys, koordinointi ja loppuunsaattaminen
– Verkonvalvonnan herätteiden seuranta ja analysointi sekä reagointi hälytyksiin
– Palvelupyyntöjen toteuttaminen
– Tuotteiden ja -palveluiden tekninen asiakasneuvonta
– Sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien informointi häiriö- ja poikkeustilanteissa

Mitä tehtävä edellyttää?

Työtehtävä edellyttää sinulta soveltuvaa IT-alan koulutusta ja alaan liittyvää työkokemusta. Kiinnostus alaa kohtaan on tärkeää ja toivomme sinun olevan motivoitunut oppimaan ja kehittämään osaamistasi. Tulet toimimaan asiakasrajapinnassa sekä eri sidosryhmien kanssa yhteistyössä päivittäin, joten hyvät tiimityötaidot ja asiakaspalveluhenkisyys auttavat sinua varmistamaan asiakkaidemme kohtaamisten onnistumisen joka päivä. Järjestelmällinen ja itsenäinen työskentelyote sekä reagointivalmius auttavat sinua nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Vähintään B-ajokorttia.

Eduksesi katsomme osaamisen:

– Windows -työasemaympäristöistä, Microsoft 365 tuoteperheestä ja Microsoft Azure palveluista.
– Lähiverkoista, WLAN verkoista tai palomuureista
– Cisco Webex, Microsoft Teams tai Google Meet videoneuvottelu ratkaisuista
– Sujuva kommunikointi englannin kielellä

Mitä me tarjoamme?

Praecomilla työkavereiksesi saat yli 65 asiantuntijaa, jotka työskentelevät Vantaalla, Hämeenlinnassa, Kuopiossa ja Kajaanissa. Sinulla on edellytykset kehittyä ICT-alan ammattilaisena ja liiketoimintamme kasvaessa on sinulla etenemismahdollisuuksia konsernin sisällä. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi kiinnostuksesi mukaan kursseilla ja koulutuksilla. Lisäksi kannustamme ammattilaisiamme osaamisensa sertifiointiin. Henkilöstömme on sitoutunut arvoihin laatu, uteliaisuus ja yhdessä onnistuminen, jotka ovat arjessamme mukana joka päivä. Lisäksi tarjoamme sinulla hyvät henkilöstöedut ja kilpailukykyisen palkkauksen.

Tehtävään valituille henkilöille teetetään mahdollisesti henkilöturvallisuusselvitys, jonka läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme olevalla lomakkeella. hakijoita haastatellaan jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Voit myös kysyä lisätietoja: Jani Huttunen puh. 050 307 9337, jani.huttunen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Kanta-Häme, Hämeenlinna, Pohjois-Savo, Kuopio

Haku alkaa:
17.05.2022

Haku päättyy:
31.05.2022