Kääritäänkö hihat? Nyt on huippumyyjän paikka iskeä!

Haemme asiakasyrityksellemme Laikas Oy:lle teknistä myyjää teollisuuden tuotteiden ja palveluiden pariin Seinäjoelle. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen. Työ alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Laikas on teollisuuden asiantuntija ja kumppani, jolta saat kattavat hyllytys-, vuokraus-, tuki-, huolto- ja seurantapalvelut luotettavasti ja nopeasti. Perheyrityksellämme on yli 16 vuoden kokemus teollisuuden palveluntuottajana Suomessa. Tehtävämme on pitää kipinä yllä, jotta asiakkaidemme työt eivät koskaan keskeydy turhaan.

Käy tutustumassa yritykseen lisää: www.laikas.fi

Myyjänä Laikaksella

Myyjänä toimit asiantuntijana ja kumppanina teollisuuden asiakkaille räätälöiden tarpeisiin sopivat ratkaisut Laikaksen tuote- ja palveluvalikoimasta. Teet myyntityötä niin Seinäjoen toimipisteellä kuin kentälläkin. Saat haltuusi oman myyntialueen ja asiakkaat, työskennellen itsenäisesti taustallasi ollen koko tiimin vankka tuki.

Etsimme tiimin vahvistukseksi sinua, jolla on jo tietotaitoa konepajan hitsaustoiminnoista ja omaat ennen kaikkea kunnianhimoa haasteita kohtaa. Olet sitten jo myynnin osaamista kerryttänyt tai vasta-alkaja, jolta kipinä tekemiseen löytyisi – huippumyyjän salaisuus on asenteessa! Perehdytämme sinut toimialaan, tuotteisiin ja palveluihin, ja teemme sen kerralla oikein. Tärkeintä on, että omaat kokemusta hitsauksen parissa toimimisesta, olet valmis laittamaan persoonasi kehiin sekä nautit vapaudesta ja vastuusta kentällä.

Kiinnostaako ura myynnissä? Tarjoamme sinulle:

– Mahdollisuuden kasvaa huippumyyjäksi myyntityön keskiössä
– Suunnitellun uratien kattavalla perehdytyksellä
– Kilpailukykyisen perus- ja tulospalkkauksen
– Innostavan työkentän ja vahvan taustatuen kannustavalta tiimiltä

Heräsikö kiinnostuksen kipinä? Hae mukaan joukkoon, jossa ei anneta liekin koskaan sammua!

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Osuma Henkilöstöpalvelut Oy Jani Karhunen puh. 050 371 5981, jani.karhunen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Etelä-Pohjanmaa, Seinäjoki

Haku alkaa:
11.09.2023

Haku päättyy:
08.10.2023